cabinet.nicolae@yahoo.com
0733.055.181

Despre noi

CABINETUL INDIVIDUAL DE INSOLVENȚĂ NICOLAE ELENA GABRIELA este membru al Uniunii Naționale a Practicienilor în insolvență din Romania (U.N.P.I.R), cu o vechime considerabilă în activitatea de pratician în insolvență, având competență pe întreg teritoriul țării.

Cabinetul are o echipă completă formată din avocați, economiști, experti tehnici, evaluatori membri ANEVAR și consultanți financiari atestați si oferă servicii de calitate tuturor părților implicate în procedură.

Cabinetul nostru de insolvență oferă servicii de consultanță în domeniul insolvenței, reorganizare judiciara, întocmirea planului de reorganizare, analiza solvabilității debitorilor, asistență și consultanță în recuperarea creanțelor, lichidări de societați la cerere sau de drept în baza Legii societăților comerciale nr. 31/1990.

   Cu o bună cunoaștere a mediului actual de afaceri, putem găsi împreună cele mai bune soluții pentru firmele aflate în impas financiar.

POVESTEA NOASTRĂ

Pentru a reuși ca practician în insolvență, trebuie să ai, pe lângă cunoștințe complexe din domeniul administrării afacerilor, legislației, practicii juridice, resurselor umane și a managementului financiar, și aptitudini din aria competențelor soft – lucrul în echipă, gândire critică, negociere, comunicare verbală și scrisă – toate la cel mai înalt nivel.”

INSOLVENȚĂ
FALIMENT
LICHIDARE
RECUPERARE CREANȚE

Întâmpinați probleme financiare și nu găsiți soluții?

Vorbește cu noi! Promitem să te ajutăm! Sună-ne la 0733.055.181